İstanbul'un En Renkli Organik Pazarı Fişekhane'de Açıldı

İstanbul'un En Renkli Organik Pazarı Fişekhane'de Açıldı

Datça Murat Çiftliği olarak bizi son dönemde en çok heyecanlandıran projelerimizden biri olan Fişekhane Ekolojik Pazar by Datça Murat Çiftliği, ziyaretçilerimiz için hazırladığımız birbirinden güzel sürprizler eşliğinde Nisan ayında açıldı. Açılış tarihimizi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramına denk getirmiş olmak, bizlere ayrı bir gurur ve mutluluk verdi. 14 Mayıs tarihinde ise Fişekhane’nin keyifli atmosferinde festival havasında büyük açılış etkinliğimizi gerçekleştirdik. Canlı müzik eşliğinde Türkiye’nin doğal ve yerel lezzetlerini sizlere sunduğumuz bu etkinlikte, ziyaretçilerimize keyifli bir alışveriş deneyimi yaşatmanın ötesinde güzel bir gün geçirmeleri için büyük bir çaba harcadık.

Fişekhane Projesinin Ortaya Çıkışı

Fişekhane organik pazarı henüz fikir aşamasındayken temel amacımızı, geleneksel alışveriş mekanlarının ötesinde bir yer yaratmak olarak belirledik. Bu hedefimiz doğrultusunda; kültürel etkinlikler, canlı müzik, doğal / ekolojik ürünler konusunda toplum bilincini arttıracak workshop, seminer ve çalışmalarının düzenlendiği renkli bir mekan oluşturmak için adımlar attık. Fişekhane Ekolojik Pazar by Datça Murat Çiftliği işte böyle bir düşüncenin ve çalışmanın sonunda ortaya çıktı.

Organik Pazarda Ziyaretçileri Neler Bekliyor?

Gelelim Datça Murat Çiftliği tarafından Fişekhane'de düzenlenen ekolojik pazarda neler bulabileceğinize:

Kadın Üretici Ailemizin Ürünleri

 

Datça Murat Çiftliği’nin kurulduğu günden bu yana büyük önem verdiği ve üretici ailemiz içerisinde hatırı sayılır bir yeri olan kadın üreticilerimizi organik pazarın içerisinde kendi standlarında bulabilirsiniz.

Ödüllü Üreticiler

Her biri kendi alanında ödüllü ürünlere sahip üreticilerimiz de yine pazar yerimizde sizleri bekliyor.

Hediyelik Doğal Ürün Paketleri

 

İçeriğinde birbirinden lezzetli doğal ürünleri bulabileceğiniz, doğum günleri, bayramlar ve kurumsal etkinlikler başta olmak üzere farklı özel günlere yönelik hazırlanmış hediyelik paket ailemizle Fişekhane’de tanışabilirsiniz.

Yapılan Etkinlikler

 

Canlı müzik eşliğinde alışveriş keyfi yapabileceğiniz tek organik pazar olan Fişekhane Ekolojik Pazar by Datça Murat Çiftliği'nde çeşitli workshoplar ve kültürel etkinlikler de bulabilirsiniz. Pazarı gezerken karnı acıkanlara organik siyez unundan yapılan gözlemelerimizi mutlaka denemelerini tavsiye ederiz.

Fişekhane Ekolojik Pazarı Hangi Gün ve Saatlerde Açık?

Cumartesi ve Pazar günleri sabah saat 10:00'dan akşam 18:00'e kadar bizi Fişekhane'de ziyaret edebilirsiniz.

Nasıl Ulaşabilirim?

Zeytinburnu sahilinde yer alan Fişekhane’ye Marmaray’ı kullanıp Zeytinburnu istasyonunda inerek, veya özel aracınızla kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Fişekhane açık adres: Kazlıçeşme mah. Kennedy Caddesi, No:52V, Zeytinburnu / İstanbul

 

Etiketler: organik pazar, datça murat çiftliği
Haziran 01, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR